This is the default top position.

User:  Pass:        Forgot Password? Username?

POŠTOVANI,

dana 23.februara 2016.g. pušten je u rad novi sajt Uprave za dijasporu koji je dostupan na adresi www.dijaspora.mvpei.gov.me.
Ovaj sajt (http://www.dijasporacg.me) će od 23.februara 2016.g.  biti dostupan na internetu jedino kao ARHIVA saopštenja Uprave za dijasporu i na njemu se mogu naći svi članci koje je Uprava kreirala do puštanja u rad novog sajta.

UPRAVA ZA DIJASPORU

Uvodno slovo

Dragi zemljaci,

Misija Uprave za dijasporu  je da bude most saradnje između iseljenika i matice Crne Gore, vaša spona sa postojbinom.

U saradnji sa relevantnim institucijama, staramo se da ovu vezu ojačamo, brinemo o interesima i potrebama naših iseljenika širom svijeta i radimo na očuvanju kulturnog  i državnog identiteta, kao i jačanju kulturne, obrazovne, naučne, privredne i ukupne saradnje Crne Gore sa svojim iseljenicima.

Upravo u cilju jačeg povezivanja i međusobnog informisanja postavljen je i ovaj sajt čiji je sadržaj prilagođen vašim potrebama i najčešćim vašim pitanjima, a koji upravo vi činite živim prilozima koje nam šaljete.

Želja nam je da vam na ovom sajtu ponudimo bliske i zanimljive sadržaje iz Crne Gore i našeg iseljeništva širom svijeta, svjedočanstva o iseljenicima porijeklom iz ovih krajeva, njihovim postignućima, uspjehu i aktivnostima udruženja koja osnivaju daleko od Crne Gore, ali sa Crnom Gorom u srcu.

Želja nam je takođe da na ovim stranicama ponudimo i informacije o aktivnostima Crne Gore na planu rada sa iseljeništvom, te posebno aktivnostima i projektima Uprave za dijasporu.

Nadamo se i da će ovaj sajt doprinijeti uspostavljanju kvalitetnije i sadržajnije saradnje Uprave sa našim iseljenicima i njihovim organizacijama širom svijeta na što vas srdačno i pozivam.

 

mr Predrag Mitrović

Direktor Uprave za dijasporu

 
Crnogorski-online
Ko je ko u dijaspori CG
informator_2012
baner_udzbenici
crnogorska dijaspora
vasa pisma
pitanja i odgovori
knjiga gostiju
korisni linkovi
markica strategija-2015
markica_AkcioniPlan

Vrijeme u Crnoj Gori

Vremenska prognoza
markica_MVPEI

Anketa

Čitate li naš časopis "Dijaspora Crne Gore"